2020-B1-5

Author Topic: Where did all the topics go?  (Read 141 times)

angelo

  • Active Forum Member
  • *
  • Posts: 136
      • Mods and Rods Blog
Where did all the topics go?
« on: February 17, 2021, 06:33:27 AM »
Where did everything go? I am looking for one of my recent topics and they are gone?
81' (78 WS6 clone) Trans Am, House of Kolor Jet Set Black, Pontiac 400 solid roller built by DCI Motorsports, FiTech EFI, Tremec Magnum 6 speed (T56), 3.73 rear gears, YearOne 17" snowflake wheels, Pro Touring F-body GT shocks/springs, hydroboost brake booster, factory 4 wheel disc brakes

ryeguy2006a

  • Oracle Forum Member
  • *
  • Posts: 5169
Re: Where did all the topics go?
« Reply #1 on: February 17, 2021, 06:38:48 AM »
They are having some technical issues. See this post:

http://transamcountry.com/community/index.php?topic=83329.0

1976 Trans Am LS1, 6 speed, C5 Brakes, LS1 rear 12" brakes, and much more...SOLD
My Build: http://transamcountry.com/community/index.php?topic=24465.0

New project: 1968 Camaro LS6, T56, Speedtech, Hotchkis, DSE, Z51 13.4" front brakes, LS1 rear disks, etc.
http://transamcountry.com/community/index.php?topic=74591.0

angelo

  • Active Forum Member
  • *
  • Posts: 136
      • Mods and Rods Blog
Re: Where did all the topics go?
« Reply #2 on: February 17, 2021, 10:08:49 AM »
Thanks, was looking in the wrong section of the forum! My bad.
81' (78 WS6 clone) Trans Am, House of Kolor Jet Set Black, Pontiac 400 solid roller built by DCI Motorsports, FiTech EFI, Tremec Magnum 6 speed (T56), 3.73 rear gears, YearOne 17" snowflake wheels, Pro Touring F-body GT shocks/springs, hydroboost brake booster, factory 4 wheel disc brakes

Re: Where did all the topics go?
« Reply #2 on: February 17, 2021, 10:08:49 AM »
You can help support TAC!

 



2020-B1-3